Foto: Publicitātes foto
Vairāki Latvijas auto un moto sporta čempioni kopā ar autožurnālistu Normundu Avotiņu otrdien, 10. novembrī, tirdzniecības centrā "Domina Shopping" atklāja Sporta sasniegumu izstādi, kurā prezentēja savus godalgotos spēkratus.

Izstādes atklāšanas pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja tādas sporta zvaignes kā Reinis Nitišs, Ralfs Sirmacis, Beate Klipa, Kristaps Blušs, Dāvis Ivanovs un Matīss Karro, kā rezultātā pasākuma viesiem bija ekskluzīva iespēja ne tikai apskatīties savu sapņu auto, bet arī piesēsties pie to stūres kopā ar čempioniem un saņemt autogrāfus.

Kopumā Sporta sasniegumu izstādē ir apskatāmi deviņi jaudīgi spēkrati, kas kļuvuši par Latvijas un ārvalstu sacensību rekordistiem – tie neatstās vienaldzīgus auto un moto fanus, jo paši pēc savas būtības ir ātruma, adrenalīna un uzvaras iemiesojums.

Starp izstādes eksponātiem ir vairāki "Sports Racing Technologies" (SRT) komandas spēkrati kā, piemēram, Latvijas popuārākā autosportista Reiņa Nitiša rallijkrosa mašīna, ar kuru viņš uzvarēja Zviedrijas sacensības "RallyX on Ice serials", un jaunākā Latvijas rallija čempiona Ralfa Sirmača auto, ar kuru viņš izcīnīja Eiropas Junioru rallija vicečempiona titulu.

Drifta fanus izstādē iepriecinās divkārtējā Austrumeiropas drifta čempiona un ASV drifta čempionāta Formula-D pilota Kristapa Bluša "HGK Motorsport" komandas auto, bet autokrosa cienītājus – LMT Autosporta akadēmijas sportistes Beates Klipas bagijs. Savukārt moto sporta līdzjutējus neatstās vienaldzīgi Matīsa Karro un Dāvja Ivanova motokrosa moči.

Izstāde apskatāma līdz 22. novembrim "Domina Shopping" telpās, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!