Foto: Publicitātes foto
Skaistums un iekāre automobilim visbiežāk tiek vērtēta pēc tā eksterjera. Tomēr interjers ir tas, kuru visilgāk un vistiešāk nākas izbaudīt (vai tieši pretēji) automobiļa saimniekam. Izdevuma "Wards Auto" žurnālisti, kā jau ik gadu, ir nosaukuši 10 labākos jauno automobiļu interjerus, kas attiecīgajai markai vai tirgus segmentam ir pacēlis latiņu.

10 labākie automobiļu interjeri tika izvēlēti no 47 jauniem auto modeļiem, kurus gada laikā izmēģinājuši "Wards Auto" autožurnālisti. Lai interjers tiktu atzīts par vienu no labākajiem, tas tika vērtēts pēc dizaina, materiāliem, ergonomikas, drošības, komforta, atbilstības cenai, montāžas kvalitātes un mijiedarbības ar autovadītāju.

Audi TTS

Foto: Publicitātes foto
Visiespaidīgākais "Audi TTS" interjerā ir priekšējais panelis bez liekiem izskaistinājumiem un viscaur digitālais mērinstrumentu panelis, kurā ir ne tikai navigācijas, bet arī multimediju sistēma. Tāpat inženieriem izdevies atrast ideālu balansu starp fiziski spiežamo pogu un skārienjutīgo vadību dažādām funkcijām. Rezultātā tiek iegūta kabīne, kurā nav nekā lieka un kurā tas viss ir no kvalitatīviem materiāliem.

BMW 7. sērija

Foto: Publicitātes foto
"Wards Auto" uzslavējis BMW jauno 7. sēriju par interjera kopējo dizainu un to, ka tas joprojām paredz dažādas tehnoloģiju entuziastiem patīkamas lietas, piemēram, ar žestiem regulējamo audio sistēmas skaļumu. Tāpat šī limuzīna salons būs ne tikai pieņemams, bet arī patīkams BMW markai lojālajiem klientiem, īpaši pateicoties tradicionālajam klimata un multimediju sistēmas vadības pogu izkārtojumam.

Cadillac XT5

Foto: Publicitātes foto
Šis ir pēctecis "SRX" modelim – "Cadillac" jaunais "XT5" ir grezns vidējās klases apvidus automobilis ar augstas kvalitātes interjera materiāliem un praktiski nevainojamu montāžas kvalitāti. "Wards Auto" uzsver, ka šī automobiļa interjers būs ērts ne tikai autovadītājam, bet arī aizmugurējās rindas pasažieriem.

Chevrolet Camaro

Foto: Publicitātes foto
Šis ir otrais koncerna "General Motors" automobilis "Wards Auto" topā un tā interjers tiek slavēts ar to, ka, salīdzinot ar priekštečiem, tam ir būtiski uzlabota salona apdares materiālu kvalitāte.

Chrysler Pacifica

Foto: Publicitātes foto
Jaunais "Pacifica" modelis "Chrysler" piedāvājumā aizstāj līdzšinējo "Town & Country" (Eiropā pazīstams kā "Voyager") minivenu. Amerikāņu autožurnālisti šī jaunā modeļa interjeru uzslavē par tā ietilpību, tostarp atzīmējot, ka trešajā sēdekļu rindā var gana ērti justies arī pieaugušais.

Honda Civic

Foto: Publicitātes foto
"Honda Civic" šobrīd ir pieejams savā 10. modeļu paaudzē. Lai arī tas nav no dārgākajiem automobiļiem tirgū, tā interjers, pēc "Wards Auto" vērtējuma, pagalam nav lēts un ir viens no kvalitatīvākajiem šajā tirgus segmentā.

Lexus RX

Foto: Publicitātes foto
Pēdējo gandrīz 20 gadu laikā "Lexus" ir diezgan spēcīgs spēlētājs "premium" apvidus automobiļu segmentā. Jaunais "RX" nav izņēmums un tas turpina šo tradīciju. "Wards Auto" īpaši uzslavē ne tikai "Lexus RX" ierasti kvalitatīvo montāžas kvalitāti, bet arī apstākli, ka nolocītā aizmugurējā sēdekļu rinda veido praktiski līdzenu grīdu un nodrošina plašu bagāžas nodalījuma tilpumu.

Mercedes-Benz GLC

Foto: Publicitātes foto
Līdz šim šis modelis bija pazīstams kā "GLK", bet jauno "GLC" izdevums "Wards Auto" izceļ ar tā moderno un eleganto interjera dizainu, kas turpina C- un S-klases modeļu salonu "dizaina valodu". Amerikāņu autožurnālisti slavē šī modeļa interjera komfortu un plašās aprīkojuma iespējas.

Nissan Maxima

Foto: Publicitātes foto
Lai arī šis modelis nav pieejams Eiropā, tas tiek ražots nu jau savā astotajā paaudzē. Tā interjers radot patīkamu pirmo iespaidu un demonstrē kvalitatīvu montāžas kvalitāti. "Wards Auto" žurnālisti norāda, ka tas spēj konkurēt pat ar dārgāku automobiļu marku piedāvājumu.

Volvo XC90

Foto: Publicitātes foto
"Volvo" bija nepieciešami gandrīz 13 gadi, lai aizstātu oriģinālo "XC90" apvidus automobili. Tomēr gaidīšana bijusi tā vērta, jo jaunais "XC90" nodrošina visradikālākās pārmaiņas interjerā salīdzinājumā ar priekšteci. "Wards Auto" uzsver, ka šī modeļa interjerā atrodami risinājumi, kurus citi autoražotāji demonstrējuši tikai savos konceptuālajos automobiļos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!