Foto: Sadursme.lv

Valsts policija, reaģējot uz iedzīvotāju lūgumu, trešdienas rītā, 5. aprīlī, Mārupes novadā veica satiksmes kontroli. Tās laikā policisti fiksēja automašīnu "Audi A6", kas brauca pa pretējo braukšanas joslu un pārkāpa ātrumu par aptuveni 20 km/h. Policijas ekipāža apgriezās un aicināja transportlīdzekļa vadītāju apstāties.

Reaģējot uz policistu norādēm, 1978. gadā dzimušais "Audi A6" vadītājs samazināja ātrumu un gandrīz apstājās, taču tad pēkšņi to paātrināja un tuvākajā līkumā – Rožu ielā pretī namam Nr. 23 – nespēja savaldīt transportlīdzekli, kā rezultātā notika frontāla sadursme ar pretī braucošo automašīnu "Audi A6 Avant", kuras vadītājs diemžēl gāja bojā notikuma vietā.

Savukārt bēgošā "Audi A6" vadītājs ar dažādām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Pēc aculiecinieku vārdiem, "Audi" pa Mārupes ielām bēdzis ar vairāk nekā 100 km/h ātrumu.

Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana, tostarp tiks skaidrots, vai "Audi A6" vadītājs ir bijis alkohola reibumā.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, vai tos, kuriem ir videoreģistratoru video ieraksti par šo notikumu, zvanot pa tālruņa numuru 67219837, 29971069 vai 110.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!