Foto: F64
Sestdienas vakarā Rīgā, Mangaļsalā automašīnas un tās vilktu ragaviņu un pūšļa ar pasažieriem avārijā gājusi bojā pusaudze, informēja policijā.

Negadījums noticis plkst.18.05 Rīgā, Mangaļsalas ielā, kur kāds vīrietis vadīja automašīnu "Dodge Ram 1500" un mīkstā sakabē vilka ragaviņas un PVH pūsli. Pēc policijas sniegtās informācijas uz pūšļa atradās četri cilvēki. Automašīna nenoskaidrotos apstākļos nobrauca no ceļa un uzbrauca kokam.

Trīs pasažieri negadījumā cieta un nogādāti ārstniecības iestādē, bet viena pasažiere - pusaudze - negadījumā gāja bojā.

Automašīnas vadītājs ievietots īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā, bet vēl 14 cietuši.

Pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēti arī 15 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā. Septiņi dzērājšoferi aizturēti Rīgas reģionā, četri Zemgalē, pa diviem Kurzemē un Latgalē.

Pagājušajā diennaktī noformēti arī 70 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī 16 protokoli par agresīvu braukšanu, no tiem 15 Rīgas reģionā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!