Foto: Publicitātes foto

Kravas automobiļu ražotājs "Volvo Truck" savulaik "uzspridzināja internetu" ar reklāmu, kurā 90. gadu spraiga sižeta filmu zvaigzne Žans-Klods van Damme uztaisa špagatu, balstoties uz divu braucošu "Volvo" kravas auto sānskata spoguļiem.

Kopš tā laika pagājuši jau septiņi gadi, un "Volvo Truck" nācis klajā ar jaunu šedevru "The Tower" – kompānijas prezidents Rodžers Alms stāv uz braucošiem, vienam virs otra sakrāmētiem četriem kravas auto.

Videoreklāma uzņemta naktī uz tukša ceļa. Pirmajos kadros redzams, ka tumsā iedegas visu četru kravas automobiļu lukturi. Uzsākot šai "Volvo" kravas auto "piramīdai" braukt, kadrējums tiek pievērsts pašā augšā stāvošajam "Volvo Truck" prezidentam Rodžeram Almam. Viņš ar izstieptām rokām caur lietusgāzi ar šo kravas auto "piramīdu" dodas pērkona un zibeņu virzienā.

Šāda četru kravas automobiļu piramīda kopumā sver 58 tonnas un ir 15 metrus augsta. Videoreklāma tika uzfilmēta vēl 2019. gadā autoražotāja testa poligonā Gēteborgā. Projekta sagatavošanai bija nepieciešams mēnesis darba, lai pilnībā pārliecinātos par tā drošību.

Ar šo reklāmu "Volvo Truck" vēlas sabiedrībai paziņot par uzreiz četriem jauniem tās modeļiem – "Volvo FH", "Volvo FH16", "Volvo FM" un "Volvo FMX", kas paredzēts darbam smagos apstākļos. Tieši "FMX" modelis bija tas, uz kura tika sakrāmēti pārējie "Volvo Truck" jaunākie kravas auto modeļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!