Foto: DELFI kolāža

Aizvadītajā nedēļā internetā nonācis aculiecinieka video, kurā redzams, kā pie "Bentley" dīlercentra Rīgā, Krasta ielā, tiek braukts slēgtajā treilerī ar "McLaren Senna GTR" superauto. Tādējādi apstiprinājušās jau pērnā gada decembrī auto entuziastu vidū izskanējušās baumas, ka Latvijā redzēts ekskluzīvais "McLaren Senna GTR" spēkrats, kas maksā nepilnus divus miljonus eiro un ir izgatavots tikai 75 vienību ierobežotā sērijā. Tolaik gan šim aculiecinieku apgalvojumam nebija lietisku pierādījumu, un tikpat labi auto Rīgā varēja būt, piemēram, tranzītā uz Krieviju. Tomēr tagad tas atkal redzēts Rīgā un šoreiz ir arī nofilmēts.

"McLaren Senna" ir visekstrēmākais koplietošanas ceļiem paredzētais šī britu superauto ražotāja spēkrats, kas radīts par godu F-1 leģendārajam pilotam Airtonam Sennam un kas tika prezentēts 2017. gadā. Tas ir 800 zirgspēku jaudīgs superauto ar vidū novietotu motoru un oglekļa šķiedras virsbūvi – "McLaren" izgatavoja tikai 500 vienības šī speciālā superauto.

Savukārt "GTR" versija, kas nu jau vismaz divas reizes novērota arī Latvijā, ir vēl ekskluzīvāka "Senna" modifikācija – tā izgatavota tikai 75 vienībās, ir vēl ekstremālāka par jau tā ekstrēmo "Senna" un ir paredzēta braukšanai tikai pa sacīkšu trasēm. Par "McLaren Senna GTR" ātrāka ir tikai "McLaren" F-1 sacīkšu formula.

"McLaren Riga" dīlercentrs portālam "Delfi" nedz apstiprināja, nedz noliedza, ka ir realizējis "McLaren Senna GTR" superauto. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!