Foto: Publicitātes foto
Austrijas kompānija "Marchi Mobile" pārdevusi, pēc pašas apgalvojuma, pasaulē visdārgāko "māju uz riteņiem". Kāds klients Dubaijā par šo "EleMMent Palazzo" transportlīdzekli samaksājis trīs miljonus ASV dolāru (2,24 miljonus eiro).

Divstāvīgais transportlīdzeklis ir 12 metrus garš, 20 tonnas smags un tā iekšējā platība ir 323 kvadrātmetri. Salona apdarē izmantots arī īsts zelts, bet uz jumta tam ierīkota terase.

Ceļojumiem paredzētajā "pilī" ir atpūtas zāle, kuru var automātiski pārveidot par bāru tikai ar attiecīgas podziņas nospiešanu. Tāpat šajā transportlīdzeklī ir kokteiļu zāle ar dīvāniņiem, guļamistaba ar 40 collu tālrādi un arī vannasistaba.

Tomēr arī tas vēl nav viss – šajā "EleMMent Palazzo" grīdas ir apsildāmas, bet papildus komfortam ierīkots arī kamīns, kafijas automāts, ledusskapis un veļas mazgājamā mašīna.

Pasaulē visdārgākā māja uz riteņiem aprīkots ar 510 zirgspēku jaudīgu sešcilindru dīzeļmotoru un automātisko pārnesumkārbu. "EleMMent Palazzo" spējīgs braukt ar ātrumu līdz 150 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!