Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 27. aprīlī, Rīgas Motormuzejs svin savu 30. jubileju. Par godu dzimšanas dienai apmeklētājiem tiek piedāvātas piecas neikdienišķas aktivitātes, turklāt muzeja apmeklējums šodien ir par puscenu.

Aplūko jaunos eksponātus

Šodien muzejā pirmizrādi piedzīvo divi jauni eksponāti: 1912. gadā ražotais greznais limuzīns - kariete "F/N type 2400" un futūristiskais "fantomasa" automobilis "Citroën DS 19". Abi spēkrati ir pasaules autobūves vēstures ikonas.

Uzzini spēkratu stāstus no gidiem

Daudz vairāk interesantu faktu par muzeja eksponātiem var uzzināt, ja to apmeklē kopā ar zinošiem gidiem, tāpēc svētku dienā pilnās stundās notiks ekskursijas kopā ar muzeja speciālistiem.

Izbrauc ar vēsturisko busiņu

Motormuzeja apmeklētāju dedzīgākais jautājums vienmēr ir bijis – kad varēs izbraukt ar kādu vēsturisku spēkratu. Dzimšanas dienā šāda iespēja apmeklētājiem tiek dota. Ikviens interesents šodien, apmeklējot Rīgas Motormuzeju, varēs doties trīsdesmit minūšu garā izbraucienā ar 70. gadu retro autobusu PAZ. Brauciens apaļās stundās notiks gida pavadībā, kurš interesentus izklaidēs ar stāstiem par industriālo Rīgu un autobūvi Latvijā.

Nosūti svētku pastkarti

Tikai vienu dienu muzejā ir atvērta pastkaršu darbnīca. Izgatavo tikai savu vienreizējo pastkarti un nosūti to saviem tuviniekiem un draugiem.

Izbrauc automodelisma trasi un nofotografējies ar RAF

Muzeja pamatauditorija ir ģimenes ar bērniem, kuras varēs izmēģināt spēkus automodelisma trasītē, gatavot kartona RAF mikroautobusus un arī nofotografēties ar RAF.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!