Foto: Publicitātes foto
Jau tradicionāli augusta pēdējā nedēļas nogalē, no 28. līdz 30. augustam, Liepājā norisināsies Ātruma festivāls – rallijs "Kurzeme 2014". Jau sesto gadu pēc kārtas ralliju atbalsta "Skandi Motors", un šogad par rallija oficiālo auto ir atzīts pilnīgi jaunais "Nissan Qashqai".

"Skandi Motors" informē, ka rallija "Kurzeme 2014" laikā norisināsies atsevišķs pilnīgi jaunā "Nissan Qashqai" ātrumposms, kura ietvaros jaunā "Nissan Qashqai" īpašnieki sacentīsies ātrbraukšanā, kas notiks rallija pilsētas ātrumposma trasē. Tāpat rallija laikā paredzēts jaunā "Nissan Qashqai" parādes brauciens.

"Skandi Motors" aicina ikvienu jaunā "Nissan Qashqai" īpašnieku piedalīties šajā pasākumā. Pieteikties var, sazinoties ar auto dīleri.

"Nissan Qashqai" ir pilsētas krossoveru dižpārdoklis Eiropā, ko japāņu autoražotājs ieviesa 2007. gadā. Šī automašīna ir līdere savā segmentā. Jau 2007. gadā "Nissan Qashqai" ieguva Latvijas Gada auto titulu un arī šogad pilnīgi jaunais "Nissan Qashqai" pretendē uz atkārtotu šī titula iegūšanu.

Jaunā "Nissan Qashqai" starta cena ir 16 990 eiro.

"Nissan Qashqai" no 2007. gada līdz 2013. gada oktobrim bijis otrais populārākais auto modelis gan Latvijā, gan Baltijas valstīs privātpersonu segmentā. Kā arī šajā pašā laika periodā – ceturtais populārākais vieglais auto Baltijas valstīs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!