Foto: Publicitātes attēli

Šī gada februārī Rīgā, Biķernieku ielā 125, tika uzsākta būvniecība otrajam "Škoda" dīlerim galvaspilsētā. Jaunajā dīlercentrā pēc tā atklāšanas tiks nodrošināts pilns "Škoda" automobiļu pārdošanas un pēcpārdošanas cikls.

"Škoda" autosalona platība būs 650 m2, kur tiks izvietoti jaunākie zīmola automobiļu modeļi un servisa zona 900 m2 platībā, kas nodrošinās jauno auto sagatavošanu, garantijas un pēcgarantijas apkopes un remonta iespējas. Otrajā kārtā šajā kompleksā plānots attīstīt virsbūvju un krāsošana cehu.

Jaunais dīleris ir investīciju grupas "Tallinna Kaubamaja Grupp" AS uzņēmums "Verte Auto" SIA, kas Latvijā pildīs "Škoda" dīlera funkcijas. Celtniecības darbi tika uzsākti šā gada februārī un darbus veic Latvijas būvkompānija "Aimasa" SIA. Jauno "Škoda" dīlera centru plānots atvērt gada beigās.

"Turpinot "Škoda" dīleru tīkla attīstības stratēģiju, esam nonākuši jau līdz ceturtajam dīlerim Latvijā. Augot pieprasījumam pēc "Škoda" automobiļiem, zīmolam pastāvīgi atjaunojot un attīstot modeļu gammu, paredzējām šādu attīstību jau sākotnēji, un jaunais dīleris ļaus paplašināt klientu apkalpošanas iespējas tieši galvaspilsētā," norāda Māris Jansons, "Škoda" importētāja "Auto 100" Latvijas filiāles vadītājs.

"Jau vēsturiski lielākā ekonomikas aktivitāte koncentrējas Rīgas reģionā, un, kā zināms, aptuveni 80% jauno auto iegādes darījumu notiek tieši šeit, līdz ar to šis solis ir ļoti pārdomāts. Dīleris Mežciemā būs jau ceturtais pilna servisa "Škoda" partnera centrs Latvijā, kas sekmēs sasniegt uzstādītos "Škoda" mērķus kļūt par vienu no vadošajiem auto zīmoliem Latvijā," rezumē Jansons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!