Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 5. septembrī, pie tirdzniecības centra "Mols" notiks konkursa "Latvijas Gada auto 2020 testa diena Molā". Viens no karstākajiem jaunumiem šajā pasākumā būs mazais “Honda E” elektromobilis, kas piedzīvos Latvijas mēroga pirmizrādi.

Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs – veikt izmēģinājuma braucienus ar titula pretendentiem un jaunākajiem automobiļiem Latvijā, kā arī piedalīties bezmaksas drošas braukšanas semināros. Visātrākais veiklības brauciena dalībnieks laimēs “Mercedes-Benz GLC” uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni.

“Latvijas Gada auto 2020 testa dienai Molā” šobrīd ir pieteikti “Alfa Romeo Stelvio” (statisks), BMW 5.sērija, “Ford Puma”, “Honda CR-V Hybrid”, “Honda E’’ elektroauto (statisks), “Jeep Wrangler” (statisks), “Kia e-Niro” elektroauto (statisks), “Kia XCeed” (statisks), “Mercedes-AMG GLE Coupe” (statisks), “Mercedes-Benz GLB”, “Mini Cooper SE” elektroauto, “Nissan Juke”, “Peugeot 2008” (statisks), “Seat Leon”, “Škoda Octavia” un “Volkswagen Golf”. Auto saraksts var mainīties pirms pasākuma. Automobiļu uzskaitījumā piebilde “statisks” nozīmē, ka auto būs apskatāms, bet nebūs pieejams testa braucienam.

Pasākuma norises laikā no pulksten 11 līdz 17.30 klāt būs arī “Latvijas Gada auto” žūrijas biedri, tostarp žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons un autožurnālists Normunds Avotiņš, kuri interesentiem varēs sniegt savu viedokli par jaunākajiem auto modeļiem.

Ieeja pasākumā ir bezmaksas. Ņemot vērā pastāvošos ierobežojumus, skatītājiem jāievēro divu metru distance vai arī jālieto mutes un deguna aizsegs, kas būs pieejami arī "Latvijas Gada auto" teltī bezmaksas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!