Foto: Publicitātes foto

Jau desmito gadu pēc kārtas 5. septembrī norisināsies starptautiskais "Mercedes-Benz" kupeju salidojums "Luxury of Mercedes-Benz coupes 2015", kas dalībniekus no Latvijas un kaimiņvalstīm aicinās uz Latvijas skaistākajām pilīm un muižām. Par pasākuma norises vietu šogad ir izvēlēta Zemgales līdzenumos esošā Rundāles pils.

"Luxury of Mercedes-Benz coupes" ir ikgadējs starptautisks "Mercedes-Benz" kupeju salidojums, kas pulcē ikvienu "Mercedes-Benz" automašīnu lietotāju un fanu kopīgai atpūtai domubiedru vidū, izceļot "Mercedes-Benz kupejas" un Latvijas kultūrvēsturiskās vērtības – pilis un muižas.

Pasākuma dalībnieki 5. septembrī pulcēsies Rīgā un ap plkst. 11:30 ieradīsies Rīgas Motormuzeja filiālē Bauskā. Pēc tam, plkst. 13, "Mercedes-Benz" kupejas dosies uz Rundāles pili, bet pēc plkst. 16 brauks uz atpūtas kompleksu, kur norisināsies pasākuma neformālā daļa.

Pasākumu organizē Latvijas "Mercedes-Benz" klubs, kas dibināts 2004. gadā un vieno daudzus gan gados jaunus, gan ar dzīves pieredzi bagātus cilvēkus – "Mercedes-Benz" automašīnu lietotājus un entuziastus. 2012. gadā Latvijas klubs ieguva "Daimler AG" oficiāli atzīta "Mercedes-Benz" kluba statusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!