Foto: Publicitātes foto

Krievijas tenisiste Marija Šarapova, kura ir arī "Porsche" markas oficiālā patronese, prezentējusi pašas pārveidoto "Panamera GTS" modifikāciju. Šis automobilis tika prezentēts Sočos īsi pirms Ziemas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas.

Marijas Šarapovas individualizētais "Porsche Panamera GTS" ir baltā krāsā un tā apdarē izmantoti elementi no "Porsche Exclusive" piedāvājuma. Rezultātā spēkrats ieguvis priekšējo lukturu melno ietvaru, tonētus aizmugurējos lukturus, melnus 20 collu riteņu diskus un īpaša dizaina izplūdes sistēmas uzgaļus.

"Porsche Panamera GTS" interjers pāršūts ar brūnu ādu un krēmkrāsas diegiem, bet mērinstrumentu panelis un aizdedzes atslēgas ir virsbūves krāsā. Vēl šim personalizētajam automobilim ir dekoratīvās sliekšņu uzlikas ar tenisistes vārdu angļu valodā – "Maria Sharapova".

Tomēr tehniskā ziņā "Porsche Panamera GTS" palicis bez izmaiņām – tas aprīkots ar 440 zirgspēku jaudīgu 4,8 litru V8 atmosfērisko benzīna motoru. Līdz 100 km/h šis spēkrats paātrinās 4,4 sekunēs un maksimāli sasniedz 288 km/h.

Vai Šarapovas personalizētais "Porsche" nonāks arī sērijveida ražošanā, pagaidām netiek atklāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!