Foto: Fb.com/trimentractors

Celtniecības tehnikas tirdzniecības un nomas uzņēmums "Trimen Tractors" parūpējies par interesantu Valentīndienas apsveikumu Latvijas iedzīvotājiem – traktoru, kas tēlaini pārbūvēts par Titānika kuģi. Traktora kausā izvietotas margas kā kuģa priekšgalā, bet tajā novietoti divi manekeni, kuri atveido Rozas un Džeka romantisko ainu no Holivudas filmas "Titāniks".

"Agrāk bija tādas košļenes "Love is..." (Mīlestība ir...). Tur ar zīmējumu palīdzību bērniem skaidroja, kas ir mīlestība. Bija gan garšīgi, gan skaisti. Tad bērni izauga, sāka košļāt parastos Orbit un TV ziņās ieraudzīja, ka mīlestība var beigties ne tikai skaisti, bet arī ļoti briesmīgi drausmīgi slikti," rakstīts "Trimen Tractors" profilā "Facebook" tīmeklī, kur šīs fotogrāfijas saņēmušas vairāk nekā divus tūkstošus "patīk" atzīmju.

"Lai visiem mīlniekiem, kuri šodien ir kopā, ir skaisti pavadīts vakars. Savukārt tiem, kuriem kuģi vēl stāv ostā un gaida brīnumu, pietiek pacietības un sirdsmiers, un citi ikdienas prieki," visiem novēl ikdienā ar tehniskām lietām saistītais uzņēmums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!