Foto: Publicitātes foto

Saistībā ar BMW 100 gadu jubileju svētdien, 7. augustā, Biķernieku trasē tiks uzstādīts oficiāls Ginesa rekords "Visvairāk BMW markas automašīnas vienuviet".

Šāds rekords BMW automašīnām vēl nav uzstādīts un Latvija būs pirmā valsts pasaulē. Rekorda uzstādīšanā organizatori aicina piedalīties BMW spēkratu īpašniekus – gan ar ielas, gan ar sporta automašīnām –, lai sasniegtu pēc iespējas augstāku spēkratu skaitu.

Lai diena būtu ne tikai ražīga, bet arī interesanta, rekorda dalībniekiem būs iespēja piedalīties "Track day" un "Gymkhana" veiklības braucienos. Kamēr norisināsies automašīnu skaitīšana, pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos. Pēc Ginesa rekorda uzstādīšanas visiem dalībniekiem būs iespējams atpūsties, vērojot driftu.

Ieeja un iebraukšana uz Ginesa rekordu – par ziedojumiem, lai nosegtu trases īres un rekorda fiksēšanas izmaksas. Iebraukšana uz Ginesa rekordu notiks pa Biķernieku trases galvenajiem – 8. vārtiem. Reģistrācija Ginesa rekordam notiks uz vietas no pulksten 12 līdz 14. Trasē ierobežotās kapacitātes dēļ tiks ielaistas ne vairāk kā tikai 1000 automašīnas.

Pasākumu organizē "BMW Clubs Latvia", "E46 Club Latvia", "E36 Club Latvia", "E30 Club Latvia" un "Latvian Drift".

Vairāk informācijas par pasākumu un noteikumiem dalībai šajā Ginesa rekordā var uzzināt saistītajā "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!