Foto: Publicitātes foto

Uzņēmums "TC Motors" kļuvis par "Subaru" autorizēto dīleri un jau no šāgada jūlija šīs markas automobiļi un serviss būs pieejams jau pazīstamajā "TC Motors" dīlera centra ēkā Rīgā, Krasta ielā.

"Mums ir liels pagodinājums strādāt ar šo vienreizējo un unikālo auto zīmolu, kura ražotās automašīnas ir ļoti piemērotas mūsu tirgum," norāda Andrejs Golovkins, "TC Motors" ģenerāldirektors. "Mēs liksim lietā savu biznesa pieredzi un darīsim visu, lai "Subaru" kļūtu par iemīļotu auto lielākam Latvijas iedzīvotāju skaitam. Tāpēc, svinot šo notikumu, "Subaru" autosalona atklāšanas ietvaros prezentējam "Subaru" logo brīvdabas reklāmu – vislielāko Eiropā."

"Viens no mūsu mērķiem ir sasniegt 4 – 5% tirgus daļu, kas ir līdzīga kā kaimiņvalstīs Igaunijā un Lietuvā," atklājs Ringo Rahumēls, "Subaru Nordic AB" Baltijas reģiona pārdošanas vadītājs.

"TC Motors" autosalons ir aprīkots atbilstoši "Subaru" izvirzītajiem standartiem. Jaunākie "Subaru" automobiļi jau ir izvietoti autosalonā. "TC Motors" veiks visus servisa darbus gan auto garantijas periodā, gan pēc tam, kā arī veiks visus virsbūves darbus, kā arī piegādās "Subaru" oriģinālās rezerves daļas un aksesuārus.

Uzņēmumam "TC Motors" ir liela pieredze pilnpiedziņas automobiļu pārdošanā. Jau kopš 1998. gada tas ir "Jeep" un "Chrylser" automobiļu izplatītājs. Kopumā auto biznesā "TC Motors" darbojas jau 15 gadu un šajā laikā ir pārdevis vairāk nekā 3 200 jaunu automobiļu.

Jaunais "Subaru" autosalons oficiāli piedāvās pilnu pakalpojumu klāstu no šāgada 8. jūlija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!