Foto: Publicitātes foto

Latgalē durvis vērs jauns "Kia" dīlercentrs. Daugavpilī 14. martā SIA "Tehauto Latgale" kļūs par autorizētu "Kia" pārstāvi un piedāvās "Kia" automašīnu tirdzniecību un pilnu servisu gan topošajiem, gan esošajiem īpašniekiem.

"Tehauto Latgale" nodrošinās līzinga un apdrošināšanas noformēšanu autosalonā, "Kia" automašīnu garantijas un pēcgarantijas apkalpošanas spektru, automazgātavas pakalpojumus, rezerves detaļu, piederumu, kā arī autoriepu tirdzniecību.

Līdz šim "Tehauto Latgale" bija autorizētais "Nissan", "Renault" un "Dacia" pārstāvis, kas sekmīgi darbojas jau kopš 2001. gada, piedāvājot pilnu servisu šo automobiļu īpašniekiem.

Tagad šim auto zīmolu klāstam pievienojies arī "Kia".

"Atvērt dīlercentru Latgalē ir ļoti svarīgi, jo šobrīd mūsu reģionā un tuvākajā apkārtnē nav "Kia" pārstāvniecības. Mēs vēlamies, lai "Kia" klientiem būtu iespēja saņemt standartiem atbilstošu apkalpošanu un servisu pēc iespējas tuvāk, ekonomējot laiku un līdzekļus. Šī paplašināšanās ir ļoti nozīmīga "Tehauto Latgale" zīmolam, jo ar "Kia" oficiālā pārstāvja statusa iegūšanu mūsu uzņēmums kļūs par vienu no lielākajiem reģionālajiem dīleru autocentriem," stāsta "Tehauto Latgale" valdes loceklis Dmitrijs Ščurovskis.

Ščurovskis norāda, ka "Kia" automašīnas autobraucēju vidū kļūst arvien pieprasītākas, par ko liecina pieaugošais pārdošanas apjoms.

Pērn Latvijā tika reģistrēti 785 jauni "Kia" automobiļi, padarot Dienvikorejas zīmola spēkratus par sesto populārāko pircēju izvēli. Iecienītākais modelis ir "Sportage" apvidnieks, kuram seko "Ceed" hečbeks un "Proceed" universālis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!