Foto: AFP/Scanpix

Automobiļu raidījuma "The Grand Tour" viens no vadītājiem Džeimss Mejs (attēlā pa vidu) intervijā BBC raidījumam "The One Show" atklājis, kad "Amazon Prime" videoservisā gaidāma "The Grand Tour" jaunā, jau otrā sezona.

"Oktobris ir tas mēnesis, kurā redzēsiet jaunās sezonas pirmo sēriju," atklāja Mejs. "Bet pēc tam, tāpat kā līdz šim, jaunākās raidījuma sērijas varēsiet noskatīties, kad vien vēlaties. Esmu pilnvarots to atklāt."

BBC raidījumā intervētājs mēģināja izvilināt, cik liels ir "The Grand Tour" budžets, jo vēl pirms pirmās raidījuma sezonas industrijā tika mēļots, ka tas ir visdārgākais šovs TV vēsturē. Mejs diplomātiski atbildēja, ka budžets "The Grand Tour" otrajai sezonai ir aptuveni tikpat liels kā pirmajai.

"Jā, šādu šovu radīt ir dārgi. Mums sanāk daudz ceļot un līdzi brauc ļoti daudz darbinieku, jo filmēšanā tiek izmantots daudz tehnikas un arī "Amazon" obligātā prasība ir filmēt 4K izšķirtspējā. Bet tās visas ir garlaicīgas detaļas. Jaunajā sezonā raidījums būs praktiski tāds pats, bet esam šo to pamainījuši, tomēr par to nedrīkstu pagaidām stāstīt, jo tas ir noslēpums un jūs (BBC – red. piez.) esat mūsu ienaidnieki!" jokojot norādīja Mejs.

Pēc līgumsaistību pārtraukšanas ar BBC Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs, kā arī "TopGear" ("Gāzi grīdā!") bijušais galvenais producents Endijs Vilmans, noslēdza trīs gadu līgumu ar "Amazon" par 36 raidījuma sēriju radīšanu. "The Grand Tour" pirmajā sezonā bija 12 raidījuma sērijas, no kurām katra nākamā ēterā nonāca piektdienās, sākot ar 18. novembri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!