Foto: Publicitātes foto

Jānis Timma ir ne tikai rezultatīvs basketbolists, bet arī kaislīgs automobiļu entuziasts. Viņa jaunākais autoparka papildinājums ir jaunās paaudzes "Mercedes-Benz" G-klases apvidnieks sportiskajā "G63 AMG" versijā, kas pirmā Baltijā pārbūvēta ar "Brabus" vizuālajiem un tehniskajiem uzlabojumiem – "Widestar" aerodinamisko elementu pakotni un jaudas palielinājumu līdz 700 zirgspēkiem, rezultātā spēkratam pilnvērtīgi iegūstot "Brabus 700 Widestar" nosaukumu.

Projektu pēc Timmas pasūtinājuma realizējis Latvijas uzņēmums "Lucky Thirteen", kas specializējas ekskluzīvu automobiļu tirdzniecībā, restaurācijā un pārbūvē. Atgādinām, ka šī kompānija Timmam pirms gada sarūpēja arī 600 zirgspēku jaudīgo, ekskluzīvo "BMW M5 First Edition" (F90 – rūpnīcas indekss) sedana modifikāciju, kas izgatavota tikai 400 vienībās visā pasaulē.

"Lucky Thirteen" ir latviešu basketbolistu iecienīts auto pārbūves uzņēmums, jo šī kompānija pielāgoja vēl arī Kristapa Porziņģa "Mercedes-Benz" S-klases kupeju, bet kāds cits vārdā nenosaukts latviešu basketbolists caur šo uzņēmumu iegādājās tā brīža Nirburgringas trases rekordistu "Porsche 911 GT2 RS".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!