Foto: Publicitātes foto

"Volkswagen" (VW) Latvijā uzsācis pasūtījumu pieņemšanu jaunajam "Golf GTI TCR". Šī ir visjaudīgākā "Golf GTI" versija, kas aprīkota ar 290 ZS dzinēju un septiņu pārnesumu divsajūgu ātrumkārbu (DSG), kas ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 260 km/h. Latvijā "VW Golf GTI TCR" sākuma cena ir no 35 096 eiro.

Šis modelis ir radies, iedvesmojoties no sacīkšu automobiļa "Golf GTI TCR", kas ir starptautisko TCR sacīkšu divkārtējs uzvarētājs. Tas 100 km/h spēj sasniegt vien 5,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h, ko pēc klienta izvēles iespējams palielināt līdz 260 km/h.

VW produktu portfelī "Golf GTI TCR" atrodas vienu pakāpi augstāk nekā "Golf GTI Performance" modelis. "Golf GTI TCR" izceļas ar bagātīgu un tehnoloģijām piesātinātu standarta aprīkojumu – "Active Info Display", LED priekšējās gaismas un satiksmes uzraudzības sistēma "Front Assist". Papildus tam šis automobilis aprīkots ar priekšējās ass bloķējošu diferenciāli un perforētiem bremžu diskiem. Autovadītājam un pasažieriem pieejami augstas kvalitātes sporta sēdekļi, kuru auduma pārvalki radīti īpaši šai versijai. Visiem "Golf GTI TCR" modeļiem būs drošības jostas ar sarkanu apmalojumu, kā arī sporta stūre.

Šis automobilis ir unikāls ne tikai iekšpusē, bet arī ārpusē. Jaunais "Golf GTI TCR" izceļas ar standarta aprīkojuma 18 collu "Belvedere" kaltajiem riteņu diskiem (vai 18 collu "Milton Keynes" lietajiem diskiem kā alternatīva), melniem spoguļu vāciņiem, sliekšņu pagarinājumiem, priekšējo difuzoru, TCR jumta spoileru un aizmugurējo difuzoru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!