Automobiļu TV raidījuma "TopGear" ("Gāzi grīdā!") veidotāji publicējuši jaunu video ieskatu šopavasar gaidāmajā jaunā, jau 24. sezonā. Šajā ironiskajā reklāmā "TopGear" vadītāji Kriss Hariss, Mets Leblāns un Rorijs Rīds tiekas ar raidsabiedrības BBC apdrošināšanas departamenta pārstāvi.

Kā redzams jaunajā reklāmā, "TopGear" jaunajā sezonā raidījuma veidotāji rīkos sacīkstes Kazahstānā, kā arī izmēģinās superauto "Ferrari FXX K" un sportisko modeli "Aston Martin DB11". Kad tieši "TopGear" 24. sezona nonāks ēterā, pagaidām netiek precizēt, bet, visticamāk, tas būs pavasarī, tāpat kā līdz šim.

Atgādinām, ka iepriekšējā "TopGear" sezona – 23. pēc skaita – ēterā nonāca pērnā gada maijā un bija pirmā bez tās leģendārajiem vadītājiem Džeremiju Klārksonu, Ričardu Hamondu un Džeimsu Meju, kuri šobrīd vada saturiski līdzīgu raidījumu "The Grand Tour" video tiešsaistes servisā "Amazon Prime".

"TopGear" raidījuma galvenā vadītāja lomu piešķīra britu radio zvaigznei Krisam Evansam, tomēr skatītājiem viņš riebās savas klaigāšanas dēļ un "TopGear" reitingi strauji saruka. Jaunajā "TopGear" sezonā viņa vairs nebūs, bet raidījuma vadībā paliks viņa līdzšinējie kolēģi, galveno vadību pārņemot Leblānam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!