Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Audi" uzsākusi pieņemt pasūtinājumus jaunajam "Q7" apvidus automobilim. Pie markas izplatītājiem Eiropā automobilis nonāks jūnijā. "Audi Q7" cena Vācijā ir no 60 900 eiro (ieskaitot 19% PVN likmi).

Sākotnējā bāzes versijā "Audi Q7" aprīkots ar trīslitru turbopūtes dīzeļa motoru, kas attīsta 272 zirgpspēku jaudu. Savukārt par divtūkstoš eiro vairāk – 62 900 eiro – būs pieejama jaunā "Audi Q7" modifikācija ar trīslitru turbopūtes benzīna dzinēju (333 ZS). Vēlāk gaidāmas arī mazāk jaudīgas un attiecīgi arī lētākas "Audi Q7" modifikācijas.

"Audi Q7" ir viens no četru gredzenu zīmola flagmaņiem. "Audi" apvidus automobiļu veiksmes stāsts aizsākās 2006. gadā, kad tirdzniecībā tika laists pirmās paaudzes "Q7". Kopš tā laika uzņēmums ir pārdevis vairāk nekā divus miljonus "Q" saimes modeļu, tostarp vairāk nekā pusmiljonu "Q7" automobiļu.

Otrās paaudzes "Audi Q7" ir veidots jaunajā "QDesign" dizaina valodā, tāpat kā trīsdimensionālais vienrāmja radiatora dekoratīvais režģis. Turklāt tas ir daudz efektīvāks, vieglāks un ietilpīgāks nekā iepriekšējais modelis. Tagad tas sver par 325 kg mazāk un ir viens no vieglākajiem transportlīdzekļiem klasē.

Tā motori patērē par 28% mazāk degvielas. Automobiļa aprīkojumu papildina daudzas jaunas autovadītāja palīgsistēmas un plašs informācijas un izklaides sistēmu klāsts, piemēram, "Audi" virtuālā autovadītāja kabīne.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!