Foto: Publicitātes foto

Lai nodrošinātu pasūtījumu izpildi un servisa darbus Latvijā, ūdens un kafijas piegādātājs "Venden" atjaunojis un papildinājis savu autoparku ar 17 jauniem "Mercedes-Benz Sprinter" kravas furgoniem, kurus tam piegādājis "Mercedes-Benz AG" un "Daimler Truck AG" ģenerālpārstāvis Latvijā SIA "Domenikss".

"Domenikss" un "Venden" vieno ilgstoša sadarbība komerctransporta segmentā – līdz šim ūdens un kafijas piegādātāja autoparkā uzticami kalpojuši jau "Mercedes-Benz Sprinter" un "Fuso Canter". Jaunie "Sprinter" furgoni ir visaptveroši aprīkoti atbilstoši "Venden" darba vajadzībām.

"Tikko piegādātie 17 "Mercedes-Benz Sprinter" ir aprīkoti atbilstoši "Venden" vajadzībām gan ar pastiprināto piekari, gan virkni papildu drošības un asistentu programmām, kā arī autovadītājam nepieciešamām komforta funkcijām, kuru pamatuzdevums ir nodrošināt nepārtrauktu un efektīvu darbību ikdienas darba apstākļos," spēkrata priekšrocības skaidro Vitālijs Ročans, SIA "Domenikss" komercdirektors.

"Pastāvīgi pieaugošie piegādes apjomi pieprasa no uzņēmuma loģistikas nodaļas vismūsdienīgākos un visefektīvākos risinājumus. Uzņēmuma autoparka nomaiņa un arī palielināšana, iegādājoties 17 jaunus kravas furgonus atbilstoši visām uzņēmuma vajadzībām, ļaus pilnveidot loģistikas procesus un paaugstināt klientu apkalpošanas kvalitāti un ātrumu ne tikai Rīgā, bet arī visos Latvijas reģionos," gandarījumu pauž Villijs Jukāms, "Venden" loģistikas direktors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!