2003. gada izlaiduma "Toyota Corolla" automobilis, kas visu šo laiku braucis pa Latvijas ceļiem, ir sarūsējis tā, ka to vairs nav rentabli metināt, savā jaunākajā video demonstrē automehāniķis Juris.

Konkrēto automobili uz servisu bija atvedis kāds puisis, kurš šo 17 gadus pa Latvijas ceļiem nobraukušo, aptuveni tūkstoti eiro vērto "Toyota" bija plānojis nedaudz saremontēt un sametināt, lai izietu tehnisko apskati un auto pārdotu tālāk jau par augstāku cenu.

Tomēr video apskatītā "Corolla" pa šiem gadiem ir sarūsējusi tiktāl, ka iecerētais "biznesa plāns" neizdosies nekādi – auto būtībā ir jaucams detaļās un virsbūve ir nododama metāllūžņos.

Kā redzams video, 2003. gada "Toyota Corolla" ir izrūsējusi tik ļoti, ka virsbūves apakšdaļā metālā ir izveidojušies caurumi un jauni caurumi ir izbakstāmi vienkārši ar pirkstu. Pat ja īpašnieks piekristu pārmetināt slieksni, jauno nebūtu pie kā piemetināt, jo arī grīda ir viscaur sarūsējusi. Padrupinot sarūsējušo slieksni, redzams, ka tas šo gadu laikā ir "remontēts" ar celtniecības putām un špakteles kārtu.

Neskatoties uz iepriekšminēto, pirms gada šis automobilis tehnisko apskati kaut kā ir izgājis. "Tas, ka automobilis katru gadu veiksmīgi ir izgājis tehnisko apskati, nenozīmē neko – pilnīgi mierīgi spēkrats var izskatīties kā šī "Toyota Corolla"," rezumē automehāniķis Juris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!