Motociklists un pikapa vadītājs – neviens vien šos braucējus uzskata par paaugstināta riska grupām. Bet, ja šādi tēli savstarpēji satiekas, tad konflikts var izvērsties neprognozējams, kā arī noticis ASV iemūžinātajā video.

Motociklists ar pie ķiveres piestiprināto videokameru brauca atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem, kad pretī viņam pa braucamās daļas vidu tuvojās "Ford" pikaps. Vai nu vadītājs šādi uzvedās speciāli, vai arī bija pagalam izlaidīgs, motociklists bija spiests braukt pa savas joslas pašu ārējo malu, lai izvairītos no sadursmes.

Saspringti samainoties uz ceļa, abi braucēji apstājās – motociklists apgriezās braukšanai pretējā virzienā un devās skaidroties ar pikapa vadītāju. Konfrontācijā pikapa vadītājs mēģināja taisnoties, ka viņa automobilī ir bērni un viņš motociklistu netika pamanījis. Savukārt motociklists tam negribēja ticēt... Pašā strīda karstumā klāt pienāca vēl viens motociklists, kurš, nesakot ne vārda, ar visu ķiveri galvā iebadīja pikapa vadītājam pa galvu tā, ka tas nokrita vēkšpēdus.

Sajutis pārspēku un nevēloties konfliktu izvērst, "Ford" pikapa vadītājs sēdās savā spēkratā un ar kūpošiem riteņiem pameta notikuma vietu. Tālāk video seko ieraksts no citas dienas, kad abi motociklisti stāvlaukumā atkal satiek nu jau pazīstamo pikapu... Šoreiz pikapa vadītāja sieva pa logu motociklistu virzienā raidīja stikla pudeli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!