Internetā publicēts video ar mūsdienām samērā nepierastu ceļu satiksmes negadījumu – pilsētā zirga pajūgs taranē automobili. Šis video fiksētais incidents novembra sākumā noticis Baltkrievijas pilsētā Žlobinā.

Tomēr tikai tagad, kad interneta videotēkā "YouTube" šo rullīti noskatījušies vairāk nekā pusmiljons cilvēku, vietējā policija atklājusi informāciju par ceļu satiksmes negadījuma apstākļiem un sekām.

Kā liecina autoinspekcijas informācija, kāds no autovadītājiem aktivizējis signāltauri, no kā zirgs sabijies un sācis auļot – krustojumā pajūgs nogriezies pa labi, nav "izņēmis līkumu" un taranējis pie luksofora aizliedzošā signāla stāvošo "Kia" markas automobili.

Avārijas rezultātā ir bojāts "Kia" automobilis, uz kura zirgs uzlēca, savukārt koka rati vienkārši izjukuši pa daļām. Negadījuma laikā pajūgā esot bijuši divi vīrieši, kuri avārijas rezultātā nav cietuši. Arī zirgs neesot cietis.

Tomēr 30 gadus vecajam pajūga vadītājam tika izrakstīts administratīvais protokols par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu. Par to Baltkrievijā draud sods aptuveni 30 līdz 125 latu apmērā.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!