"Land Rover" jaunā "Defender" video reklāmā tiek demonstrētas šī automobiļa spējas grūti izbraucamos ceļos. Reklāmā iekļauts ekskluzīvs aizkulišu materiāls, kurā redzams, ko varam sagaidīt no jaunā "Defender" Džeimsa Bonda filmā "Nav laika mirt".

Reklāmas kadri rāda, kā jaunais Defender "lido" gaisā. Turklāt nebija jāveic nekādas virsbūves modifikācijas, izņemot pasažierus pasargājošā drošības rāmja uzstādīšanu. "Defender" automobiļi ir piedzīvojuši vēl citus ekstrēmus izmēģinājumus – ar tiem tika braukts caur purviem un braslu.

Filmas "Nav laika mirt" pakaļdzīšanās ainas radīja kaskadiertriku koordinators Lī Morisons, sastrādājoties ar Oskara balvas ieguvēju un specefektu un asa sižeta ainu spēkratu uzraudzītāju Krisu Korboldu.

"Pārbaudījām "Defender" vēl ekstremālākos apstākļos nekā uzskatījām par iespējamu, lai automobilis radītu maksimāli aizraujošu iespaidu. Tādējādi sniedzam faniem ieskatu šajā bezkompromisu uzdevumā – izveidot neticami iespaidīgas pakaļdzīšanās ainas, kuras varēsiet redzēt filmā "Nav laika mirt"," norāda Morisons.

Šos automobiļus testēja Džesika Hokinsa, kuru Morisons pats izvēlējās no "Formula 3" "W Series" sacensību autobraucējiem, jo bija ievērojis viņas potenciālu. Viņš netērēja laiku un deva Hokinsai iespēju piedalīties viņas pirmajā kinofilmā "Nav laika mirt".

"Land Rover" Bonda filmās jau ir ilgstoša sadarbība ar "EON Productions", kas aizsākās 1983. gadā, kad "Range Rover Convertible" parādījās filmā "Astoņkājis".

Šī gada filmā redzami vairāki "Land Rover" automobiļi. Līdz ar "Defender" automobiļiem filmā "Nav laika mirt" parādās arī "Range Rover Sport SVR", "Land Rover Series III" un "Range Rover Classic".

"Nav laika mirt" pasaules pirmizrāde kinoteātros paredzēta 2. aprīlī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!