Šoreiz raidījumā "Tavs Auto TV" pie stūres koši sārtajam krosoveram "Hyundai Kona N Line", kas gana labi piestāv kā pilsētas ielām, tā sacīkšu trasei, aicinājis dāmu ar apburošu smaidu un spēcīgu balsi. Ieva Sutugova ir dziedātāja, kurai piestāv dažādu žanru mūzika. Šajā intervijā uzzināsim, kā daiļā dzimuma pārstāves izvēlas automobiļus, vai viņas ir sievišķīgas pie stūres un kā Ievai pie sirds gāja šis sārtais "Hyundai".

"Hyundai Kona N Line" ir jau pazīstamais mazais korsovers modernizētajā versijā, kas tagad pieejams ar sportisko pakotni "N Line". Šādā izpildījumā modelim visi aerodinamiskie elementi ir virsbūves krāsā. Sportiskās noskaņas "N Line" izpildījumā ir ne tikai automobiļa eksterjerā, bet arī interjerā.

Raidījumā redzemais "Hyundai Kona N Line" ir aprīkots ar 1,6 litru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 198 zirgspēku jaudu un 265 ņūtonmetru griezes momentu. Spēka agregāts ir sajūgts ar septiņpakāpju automātisko divsajūgu pārnesumkārbu. Šāds automobilis ir pieejams arī ar visu riteņu piedziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!