Kādam autovadītājam, kurš "Ferrari" mītnes pilsētā Maranello izmēģināja "F430" superauto ļoti paveicās – gan ar māku izstūrēt kritiskā situācijā, gan ar to, ka šajā incidentā bija pie stūres spēkratam ar tik labu vadāmību.

Notikums tika iemūžināts ar videoreģistratoru un ieraksts publicēts interneta videotēkā "YouTube". Kā redzams sižetā, "Ferrari F430" vadītājs būtiski pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu, tomēr negaidīti priekšā no mazākas nozīmes ceļa izbrauca "Mercedes-Benz" A-klase. Kā pie video norādīja video autors, tad "Mercedes-Benz" vadītājs pirms manevra nemaz pat nepaskatījās pa kreisi.

Rezultātā "Ferrari" vadītājam bija strauji jābremzē un šķēršļa apbraukšanai jāiestūrē pretējā joslā... bet tur pretī tūlīt jau brauc cits auto... Arī no tā "Ferrari" vadītājs pamanās izvairīties, strauji atgriežoties savā braukšanas joslā.

Tikai pēc virtuozajiem un asinis stindzinošajiem manevriem ierunājās "Ferrari" blakussēdētājs – "bellissimo!" (brīnišķīgi – tulk.) – un parādīja īkšķi uz augšu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!