Foto: Kadrs no video

No Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas sestdien, 23. maijā, startējis ikgadējais dzīvesstila rallijs "Gumball 3000", kas šogad 30. maijā finišēs Lasvegasā, ASV. Tajā ar 55. starta numuru piedalās arī ekipāža ar "Audi RS7 Sportback", kurai ir Latvijas valsts reģistrācijas numurzīmes.

Kā liecina teksta ieraksti un video materiāls dažādos sociālajos tīmekļos, "Audi RS7 Sportback" ar Latvijas numurzīmi "QIWI" svētdien, 24. maijā, Oslo noķerts, traucoties ar 210 km/h.

Kā liecina ekipāžu pavadošā fotogrāfa Andreja Zavadska ieraksts sociālajā tīmeklī "Instagram", tad par tik būtisku atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Norvēģijas policija pārkāpējus "veda uz iecirkni".

"QIWI" numurzīmju "Audi RS7 Sportback" ekipāža "Gumball 3000" rallijā piedalās jau otro gadu pēc kārtas. Publiski pieejamā informācija par šo ekipāžu ir visai skopa – organizatoru oficiālajā mājaslapā viņi sevi piesaka kā "Pieklājīgu cilvēku komanda", aprakstā minot, ka tā ir "internacionāla komanda no krievu pieklājīgajiem cilvēkiem". Tāpat zināms, ka šis "Audi RS7 Sportback" spēkrats pirkts jauns Latvijā.

A photo posted by Andrejs Zavadskis (@zavadskis) on

A photo posted by Andrejs Zavadskis (@zavadskis) on

A photo posted by Andrejs Zavadskis (@zavadskis) on


Atgādinām, ka 2013. gadā "Gumball 3000" maršruts veda arī caur Latviju, kurā bija viens no nakšņošanas pieturas punktiem un vētraina ballīte Rīgas naktslokālā "Coyote Fly".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!