Kāds Hjūstonas iedzīvotājs video dokumentējis savu cīņu ar viesuļvētras "Hārvijs" radītajiem plūdiem Teksasas štatā – viņš pagalmā un garāžā glāba savus trīs BMW automobiļus.

Video autoram Kodijam Kročetam ir trīs BMW – divi sportiskie "M3" un viens "X5". Vienu no "BMW M3" automobiļiem, kuru viņš izmanto braukšanai sacīkšu trasēs, lai paglābtu no plūdiem, novietoja uz treilera. Savukārt visbažīgākais viņš bija par savu īpaši pucēto "BMW M3", ko garāžā pacēla uz bluķiem.

Jāglābj bija arī ikdienas braucamais "BMW X5", kas novietots piemājas celiņā. Pieaugot ūdens līmenim pagalmā un mājā, viņš ar šo apvidnieku piebrauca vēl tuvāk ēkas sienai, kur ūdens līmenis bija zemāks. Arī uz treilera novietotais BMW M3 bija pietiekamā augstumā, lai pasargātos no arvien pieaugošā ūdens līmeņa.

Video noslēgumā autors skatītājiem piedāvā iegādāties savus BMW detaļu krājumus, jo pēc plūdu seku likvidācijas būšot nepieciešams daudz naudas mājas remontam.

Jau rakstījām, ka viesuļvētrā "Hārvijs" ir bojāts aptuveni pusmiljons automobiļu, no kuriem daļa, pēc auto tirdzniecības ekspertu domām, vēlāk atgriezīsies otrreizējā tirgū.

Vēstīts, ka ASV Teksasas štatu piemeklējuši milzīgi viesuļvētras "Hārvijs" izraisīti plūdi. Jau tagad nolijis rekordliels nokrišņu daudzums, taču sinoptiķi prognozē arī turpmāku ūdens līmeņa celšanos.

"Hārvijs" kā ceturtās kategorijas viesuļvētra ASV sauszemi sasniedza piektdien, izraisot nepieredzēti plašus plūdus. Vēlāk "Hārvija" spēks samazinājās līdz tropiskās vētras līmenim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!