Sociālajos tīmekļos strauju popularitāti guvis motociklistu ierakstīts video Krievijā, kurā iemūžināts konflikts ar acīmredzami iereibušu "Lexus" autovadītāju.

Vairāki motociklisti brauca pa mežu, un vienā no ceļiem viņus pārsteidza "Lexus" apvidus automobilis, kas no sākuma signalizēja, bet pēc tam piebremzēja, un no tā aurojošs izkāpa tā vadītājs. Interesanti, ka viņš bija tik iekarsis, ka aizmirsa automātiskās pārnesumkārbas vadības sviru pārslēgt "Parking" režīmā, tādēļ pēc autovadītāja izkāpšanas spēkrats turpināja ripot.

"Lexus" autovadītājs metās virsū vienam no motociklistiem un mēģināja viņu iekaustīt. Ņemot vērā, ka motociklists bija pilnā ekipējumā, tad iereibušais "Lexus" autovadītājs krita jau no pirmā sitiena ar metāla bruņu cimdu.

Pēc tam kautiņš pārmetās uz nātru lauku, kur motociklists to izvārtīja pa zemi. Pārējie motociklisti konfliktā neiejaucās. Tomēr drīz no "Lexus" apvidnieka atskrēja, iespējams, dzērāja dzīvesbiedre un draudēja izsaukt policiju. Motociklists atbildēja, lai tikai sauc, jo viņas vīrs - autovadītājs ir piedzēries. Tad nu sieva sabāra savu vīru, lai tas liekas mierā un ceļas augšā.

Brīdinām, ka video dzirdama nenormēta leksika krievu valodā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!