Raidsabiedrība BBC publicējusi video ieskatu nākamajā, jau 24. raidījuma "TopGear" ("Gāzi grīdā!") sezonā, kas ēterā nonāks nākamgad. Šajā video sižetā redzams Mets Leblāns, Rorijs Rīds un Kriss Hariss, kuri mēģina braukt taisni, nepieskaroties pie stūresrata, ar "Volvo" universāli, "Mercedes-Benz" sedanu un klasisko Londonas taksometru.

Iepriekšējā "TopGear" raidījuma sezona, kura pirmo reizi tika aizvadīta bez Džeremija Klārksona, Ričarda Hamonda un Džeimsa Meja, ēterā nonāca 2016. gada 29. maijā. "TopGear" ilggadējie skatītāji kritizēja jauno raidījuma formātu un īpaši tā galveno vadītāju Krisu Evansu. Iepriekšējās "TopGear" sezonas sestais raidījums piedzīvoja visstraujāko auditorijas kritumu – no 4,4 uz 1,9 miljoniem cilvēku.

Jūnijā Kriss Evanss paziņoja par aiziešanu no "TopGear". Tikmēr viņa kolēģis Mets Leblāns pagarināja līgumu ar BBC uz vēl divām "TopGear" sezonām. Neskaitot minēto Roriju Rīdu un Krisu Harisu, vēl "TopGear" raidījuma vadītāju lokā ir Sabīna Šmitca un bijušais F-1 komandas "Jordan" vadītājs Edijs Džordans.

Savukārt "TopGear" bijušo vadītāju Klārksona, Hamonda un Meja jaunais automobiļu raidījums "The Grand Tour" ir skatāms interneta video straumēšanas servisā "Amazon Prime". Turklāt "The Grand Tour" jau ir kļuvis par nelegāli vislejupielādētāko TV šovu interneta vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!