Pasaulē populārā britu automobiļu raidījuma "TopGear" ("Gāzi grīdā!") veidotāji publicējuši pirmo ieskatu jaunajā sezonā, kas raidsabiedrības BBC tālrādes ētrerā nonāks, visticamāk, maijā.

Šī būs pirmā "TopGear" sezona ar jaunajiem raidījuma vadītājiem – Krisu Evansu, aktieri Metu Leblanku, vācu sacīkšu braucēju Sabīni Šmicu, autosacīkšu komentētāju Ediju Džordanu, žurnālistu Krisu Herisu un TV personību Roriju Rīdu.

Minūti garajā reklāmā redzam, ka arī jaunajā "TopGear" būs trakulīga braukšana un britu humors. No automobiļiem tajā redzams "Ford Mustang", "Chevrolet Corvette Z06", "Dodge Viper ACR, "McLaren 675LT, "Ariel Nomad", "Ferrari F12 TDF" un "Audi R8".

Pēc provizoriskas informācijas, "TopGear" jaunajā sezonā būs tikai seši raidījumi, nevis astoņi, kā tika plānots iepriekš. Tas saistīts ar iekavētajiem termiņiem filmēšanas plānā.

"TopGear" bijušie vadītāji Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs veido jaunu automobiļu raidījumu "Amazon Prime" tiešsaistes servisam. Arī tas ir gaidāms ēterā jau šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!