Pirmais, par ko rodas iespaids, ieraugot šo auto, ir dizains... Tas izceļas uz pārējo "Hyundai" modeļu fona, ir svaigs un pat nedaudz neierasts. Sportiskās, nedaudz agresīvās līnijas, kā arī iespaidīga paskata priekšējais radiatora režģis, kurā integrētie priekšējo lukturu elementi ir pārvērtuši līdzšinējo "Tucson" līdz nepazīšanai.

Šis ir pirmais "Hyundai" apvidnieks, kas izstrādāts atbilstoši markas jaunajai "Sensuous Sportiness" dizaina identitātei. Arī salonā valda pavisam cita noskaņa nekā līdz šim. Durvju paneļu augšējā līnija saplūst ar priekšējo paneli un, noslēdzoties viduskonsolē, jūs burtiski apskauj. Viscaur digitālie paneļi un elektroniska ātrumu pārslēgšanas svira.

Runājot par tehniku – dzinēju spektrs visnotaļ plašs, piedāvājumā gan benzīna un dīzeļa 48 voltu daļēja hibrīda vai pilna hibrīda versijas, gan arī no pavasara "Tucson" būs nopērkams arī kā spraudņa (plug-in) hibrīds, ar kuru nelielas distances būs iespējams veikt simtprocentīgi elektriskā režīmā.

Jaunā "Hyundai Tucson" vadības sviras raidījums "Tavs Auto TV" uztic cilvēkam, kuram ir milzīga pieredze publisku pasākumu rīkošanā. Aigars Dinsbergs ir daudzu koncertu, izrāžu un koncertuzvedumu producents, kā arī "Producentu grupas 7" īpašnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!