Kā teiktu mūsmāju kulinārijas guru Mārtiņš – kas var būt labāks par šo? 400 zirgspēki, visu riteņu piedziņa, pašmasa virs divām tonnām un dinamika līdz "simtam" - sešas sekundes. Šajā raidījuma "Tavs Auto TV" sižetā stāsts ir par savdabīgu "bezceļu raķeti" vārdā "Land Rover Defender P400".

Visjaudīgākais sērijveida "Land Rover Defender" jaunajā paaudzē ir aprīkots ar 400 zirgspēku jaudīgu trīslitru sešcilindru benzīna kompresormotoru. Nav svarīgi, kāds ceļa segums būs zem "Defender" riteņiem – grants, bedrains asfalts vai lielceļš – visos šajos scenārijos "Land Rover" jūtas pietiekami labi.

Interesanti, ka, pateicoties šim 400 ZS motoram, "Defender" ir ieguvis vēl vienu seju – tas ir pārvērties par bezceļu braukšanas automobili "bosikiem", kuriem gribas traukties pa meža stigām galvu reibinošā ātrumā, lēkāt pāri bedrēm un darīt citas pārgalvības, kuras varbūt nemaz nevajadzētu ar spēkratiem darīt, bet, neskatoties uz to, "Defender" ir spējīgs to visu izturēt. Un brīžiem rodas sajūta, ka "Defender" šādi manevri pat patīk, nekā vienkārši ripināties pa pilsētas bruģi vai traukties pa gludu lielceļu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!