Šoreiz raidījumā "Tavs Auto TV" ir svaigākais no "Opel" lolojumiem – jaunā "Opel Mokka" ar savu izskatu patiešām patīkami pārsteidz. Jauno "Opel Mokka" novērtēt palīdzēja Latvijas Blogeru un influenceru asociācijas vadītāja Maija Armaņeva.

Kā šī auto prezentācijā izteicās "Opel" kompānijas vadītājs Mihaels Lohšelers: "Ar jauno "Mokka" mēs burtiski esam izgudrojuši "Opel" no jauna. Jaunā "Mokka" demonstrē visu to, ko "Opel" nozīmē šodien un nākotnē."

Faktiski, raugoties uz šo auto, var nojaust, kādi būs jaunākie "Opel" modeļi arī turpmākā nākotnē, jo šis ir pirmais auto, kas izstrādāts, par pamatu ņemot jauno zīmola identitāti ar nosaukumu "Opel Vizor".

Pārmaiņu mērogu vislabāk iespējams redzēt, noliekot jauno "Mokka" blakus iepriekšējās paaudzes modelim. Kā redzams, šos auto šķirt ne tikai astoņi attīstības gadi. No mazas, neuzkrītošas "pilsētas vabolītes" tā ir pārtapusi par kompaktu un sportisku automobili. Piederību jaunajam laikmetam apliecina izmainītā dizaina markas emblēma ar raksturīgo zibeni un auto modeļa nosaukums virsbūves aizmugures vidusdaļā.

Jaunā "Mokka" ir manījusies ne tikai vizuāli, pateicoties tā sauktajai "CMP Multi-Energy" platformai, šo auto ir iespējams aprīkot gan ar klasiskajiem iekšdedzes dzinējiem, gan 100% elektro piedziņu. Piedāvājumā ir iespējams atrast gan "dīzeļus", gan benza motorus ar jaudu no 100 līdz 130 ZS, kurus ir iespējams sapārot ar astoņu pakāpju automātisko ātrumkārbu.

Greznākās versijas "Mokka-e" aprīkota ar 136 ZS jaudīgu elektromotoru un 50 kWh akumulatoru. Ar pilnu uzlādi šis elektromobilis spēj nobraukt līdz pat 324 km garu distanci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!