Kā liecina Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) dati, ikdienā ceļu satiksmē 33% ir uzņēmumu transportlīdzekļi, kas nozīmē, ka droša autoparka uzturēšana ir neatņemama satiksmes drošības sastāvdaļa.

Kas jādara uzņēmumu vadītājiem, lai rūpētos ne tikai par savu autoparku, bet arī kopējo satiksmes drošību Latvijā? Ko par šo situāciju domā iedzīvotāji? Video apkopotā informācija sniedz atbildes uz jautājumiem, kā kopēji varam veicināt satiksmes drošību Latvijā.

Lai mudinātu uzņēmumu vadītājus pievērst uzmanību šai situācijai un veicinātu kopējo satiksmes drošību, jau piekto gadu tiek organizēta gada balva "Drošākais uzņēmuma autoparks". Apdrošināšanas sabiedrība "Balta", Satiksmes ministrija, SIA "Volvo Trucks Latvia", SIA "Circle K Latvia" ("Statoil") un "SEB līzings" aicina ikvienu uzņēmumu, kura autoparkā ir vismaz 10 spēkratu, pieteikt dalību gada balvas konkursā, kura laikā tiks noskaidroti un godināti tie uzņēmumi Latvijā, kuri visprasmīgāk prot pārvaldīt savus autoparkus, rūpējoties gan par savu darbinieku prasmēm un zināšanām, gan kopējo satiksmes drošību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!