Internetā ievērību guvis aculiecinieka video, kurā iemūžināts kāds Kamčatkas "Subaru Forester" vadītājs, kuram izdevies no policijas aizbēgt datorspēles "GTA" stilā.

Pēc vietējo mediju informācijas, sākotnēji "Subaru" vadītājs bija izraisījis ceļu satiksmes negadījumu un nolēma bēgt. Policijai izdevās viņu noķert un nobloķēt kādas daudzdzīvokļu mājas piebraucamajā ceļā. Tomēr brīdī, kad policisti mēģināja no "Subaru" dabūt ārā vadītāju, tas atkārtoti uzsāka bēgšanu.

Tā kā "Subaru Forester" uz šaurā ceļa bija iesprostots starp diviem policijas auto, likumpārkāpējs ar savu spēkratu triecās policijas patruļauto, lai to nostumtu malā. Tā kā ar pirmo piegājienu tas viņam neizdevās, tad pabrauca uz priekšu un mēģināja vēlreiz, kas šoreiz vainagojās panākumiem. Tikmēr policisti skrēja pakaļ un pat atklāja uguni no šaujamieročiem, tomēr tas karstgalvi neapturēja.

Kā vēsta vietējie mediji, policija vēlāk atrada minēto "Subaru Forester" pamestu pie kāda veikala. Vēl pēc kāda laika policijai izdevies noskaidrot un notvert arī pašu autovadītāju. Vai viņš bijis kādu apreibinošu vielu ietekmē, netiek ziņots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!