Šoreiz raidījuma "Ātruma cilts" nodaļā "Lasi instrukciju" jauns trases rekords, ko ar ačgārno žiguli uzstādījis "Radio SWH" ētera personība Kaspars Breidaks. Savukārt par piedzīvojumiem Latvijas moto takās pastāsta enduro braucēja Paula Dīriņa.

Pauls Timrots šoreiz metis izaicinājumu radio personībai un improvizatoram Kasparam Breidakam savaldīt ačgārno žiguli, kam darbības jāveic otrādi. Kaspars lasa instrukcijas, kad jāskrūvē mēbeles, bet mehānismu lietošanā neuzdodas par ekspertu. Tomēr pie ačgārnā žiguļa stūres viņš rāda traku varonību jau pirmajos metros, pārsitot trases rekordu. Vai jancīgais žigulis tādu braukšanu spēj izturēt, tiek noskaidrots raidījuma gaitā.

Savukārt stāstā par moto hobijiem šoreiz iepazīstina ar enduro braucēju Paulu Dīriņu. Viņa ar moci brauc jau divus gadus, vasarās arī uz darbu vai tālākus ceļa posmus pa Latvijas moto taku maršrutu TET kopā ar domubiedrēm. Citām braucējām Paula neiesaka TET takās doties vienatnē, kā arī fiziski sagatavoties, lai ir spēks gan moci noturēt, gan piecelt nepieciešamības gadījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!