Lielbritānijā, uz A1 šosejas Rietumu Jorkšīrā, visai savādā avārijā kravas automobilis taranēja "Renault Clio" hečbeku, turpinot to stumt pa šoseju ar aptuveni 100 km/h ātrumu tā, it kā nekas nebūtu noticis. Notikušais fiksēts arī kāda aculiecinieka video (sk. noslēgumā).

Tiesa, vēlāk kravas auto šoferis tomēr pamanījis, ka "kaut kas nav kārtībā", un apstājies. Kā vēsta "The Daily Mail", incidentā neviens cilvēks nav cietis. Kravas automobiļa īpašnieks – kompānija "Arclid Transport" – šobrīd veic lietas apstākļu izmeklēšanu, tomēr no sīkākiem komentāriem britu laikrakstam atteicās. Savukārt Rietumu Jorkšīras policijas pārstāvji norāda, ka viņiem par šo incidentu ir zināms, tomēr detalizētāku informāciju nesniegs.

Šobrīd varbūt traģikomiski izklausīsies viens no reklāmas saukļiem "Arclid Transport" mājaslapā: "Mūsu darbs ir mūsu stiprā puse. Esam izpelnījušies nepārspējamu reputāciju kravas piegādē, kur vien vēlaties un kad vien vēlaties – ātri un droši".

Piedāvājam noskatīties aculiecinieka video ar šo incidentu. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!