Maskavā kāds agresīvs "Dodge" autovadītājs nepaklausīja ceļu policista prasībai apstāties un uzbrauca tam virsū. Policists pieķērās pie motora pārsega un šādi tika vests aptuveni kilometru līdz nokrita no spēkrata, gūstot traumas. Autovadītājs pameta notikuma vietu, liecina "Dodge" spēkratā uzstādītajā video reģistratorā iemūžinātais materiāls. Pēc divām diennaktīm vaininieks tika aizturēts, vēsta "Life News".

"Dodge" automobili vadīja 30 gadus vecais Sergejs Silujanovs, kurš jau agrāk ticis sodīts par zādzībām un narkotisko vielu glabāšanu. Tomēr šoreiz policists viņu mēģināja apturēt par agresīvu braukšanu, rupji pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus.

Pēc iepriekšminētā incidenta "Dodge" automobili policija atrada pamestu kādā māju pagalmā, bet pašu vaininieku izdevās atrast tikai pēc divām diennaktīm.

Policijas iecirknī aizturētais Sergejs nespēja paskaidrot savas rīcības motīvus, tomēr atzina, ka bija nobijies, jo pirms mēneša nepazīstami cilvēki policijas formās esot mēģinājuši viņam nolaupīt automobili.

Savukārt notriektais policists izdevumam "Life News" norāda, ka jūtoties ne visai labi, jo atrodas slimnīcā. Tāpat viņš apgalvo, ka nav gatavs piedot vaininiekam, jo tas mēģinājis apzināti nonāvēt policistu.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!