Krievijā populārais blogeris Mihails Litvins, kuram "YouTube" kanālā vien ir vairāk nekā seši miljoni sekotāju, caur "Porsche" dīlercentra salona skatlogu izbrauca 180 tūkstošus eiro vērtu "Taycan Turbo S" elektromobili. Šo video vienas dienas laikā noskatījušies vairāk nekā četri miljoni cilvēku.

Litvins saviem sekotājiem video sižetā demonstrēja savu tikko iegādāto jauno automobili "Porsche" dīlercentrā, piesēdās tam pie stūres un vēlējās parādīt tā paātrinājumu. Tomēr īsajā distancē autovadītājs nenobremzēja un izbrauca cauri autosalona skatloga stikliem, pēc kā taisnojies, ka sajaucis pedāļus. Tomēr video acīmredzami bijis iestudēts, jo ārpus salona atradās vēl viena filmēšanas komanda, kura precīzi tajā vietā nofilmējusi "Taycan Turbo S" lidojumu caur skatloga stikliem.

21 gadu vecais Litvins ir viens no skandalozākajiem Krievijas blogeriem, kas plašāk pazīstams ar apzināti izraisītām avārijām vai demonstratīvām automobiļu iznīcināšanām. Viņš publicē izāzēšanas video, kuros tā vai citādi figurē automobiļi. 2018. gadā Litvinu aizturēja policija saistībā ar sievietes iespundēšanu automobiļa bagāžniekā. Blogeris taisnojies, ka filmējis joku video.

Šī gada janvārī Litvins video popularitātes dēļ izraisīja avāriju un sadauzīja taksometru, pēc kā viņš taksistam uzdāvināja 10 tūkstošus eiro vērtu 2016. gada "Kia Ceed". Vispopulārākais Litvina video, kas tika pārpublicēts arī ārvalstu medijos, bija 2020. gada oktobra sižets, kurā viņš sadedzina savu 145 tūkstošus eiro vērto "Mercedes-AMG GT 63 S", jo nebija apmierināts ar tā uzticamību un dīlera servisu. Šo video noskatījās vairāk nekā 21 miljons cilvēku.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!