Nevienam vien autovadītājam pazemes autostāvvietas sagādā grūtības un stresu. Šonedēļ internetā plašu popularitāti iemantojis video no kādas stāvvietas novērošanas videokamerām Krievijas okupētās Krimas pilsētā Simferopolē.

Kā redzams video, "Chevrolet Kalos" (Eiropā pazīstams kā "Aveo" modelis) autovadītājam grūtības sagādā izbraukšana no pazemes autostāvvietas. Autovadītājs veiksmīgi ir ticis aiz barjeras, bet pamatīgas grūtības sagādā straujais turpmākā ceļa kāpums.

"Chevrolet" vadītājs ar spēkratu noripo no kāpuma un aizķer stāvvietas plastmasas barjeru, to salokot. Atsākot braukšanu uz priekšu, salocītā barjera ne tikai izduras caur autovadītāja logu, bet arī caurdur arī aizmugurējo vējstiklu.

Okupētās teritorijas autovadītājs atskārta, ka kaut kas nav kārtībā, tādēļ pabrauca atkal uz atpakaļu un ar roku atvairīja salocīto barjeru. Tomēr, atsākot braukšanu uz priekšu, tā atkal nonāca viņa "Chevrolet" salonā, šoreiz atdaloties no vārtu pacelšanas mehānisma, un autovadītājs ceļu turpināja ar visu salocīto barjeru savā automobilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!