Kompānija "Lamborghini" paziņojusi, ka ar "Huracan" superauto jaunāko modifikāciju uzstādījusi apļa laika rekordu Nirburgringas trasē. Superauto jaunajā "Performante" versijā leģendāro Vācijas trases apli nobraucis sešās minūtēs un 52 sekundēs, apsteidzot līdzšinējo rekordistu "Porsche 918 Spyder" par piecām sekundēm un kļūstot par visātrāko sērijveida automobili šajā leģendārajā trasē.

"Lamborghini Huracan Performante" rekorda braucienā stūrēja autoražotāja testu pilots Marko Mapelli. Viņam izdevās uzlabot savu līdzšinējo rekordu Nirburgringā, ko uzstādīja ar "Lamborghini Aventador SV", par septiņām sekundēm. Savukārt līdz šim visātrākais sērijveida automobilis Nirburgringas trasē bija "Porsche 918 Spyder", kas 20 kilometru garo trasi izbrauca sešās minūtēs un 57 sekundēs.

Pagaidām "Lamborghini" nav oficiāli prezentējis vai plašāk informējis par "Huracan" jauno modifikāciju "Performante". Pēc provizoriskas informācijas, šis spēkrats ir par 40 kilogramiem vieglāks nekā standarta modelis un būs aprīkots ar 640 ZS jaudīgu 5,2 litru V10 dzinēju. "Performante" versija debitēs nākamnedēļ notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

Fotogalerija ar standarta "Lamborghini Huracan":
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!