"Labāks mīlas stāsts par "Krēslas sāgu"," šāds komentārs saņēmis visvairāk "patīk" balsojumu pie video ar Latvijas valstspiederīgā Oļega atzīšanos mīlestībā BMW automobiļu markai.

Emocionālo video publicējusi radošā apvienība "Robyworks", kura plašāk ir pazīstama ar viskvalitatīvākajiem drifta sacensību video Latvijā. Oļegs šajās drifta video sērijās ir pasaku tēls jeb "vidējais bembists", kurš sapņo būt par drifteri kā "lielie puikas". Jaunākais "Robyworks" video koncentrējas tikai uz Oļegu, lai ar šo tēlu sabiedrību iepazīstinātu tuvāk un dziļāk.

"Mana pirmā un īstā mīlestība bija pārāk perfekta, lai būtu reāla. Es jutos kā sapnī. Pirmā reize, kad ieraudzīju tavu ķermeni un tavas apburošās acis, sapratu, ka liktenis ir mūs savedis kopā," angļu valodā ar izteiktu krievu akcentu aizkadrā stāsta Oļegs, kurš video sižetā tērpies melnā "Adidas" treniņtērpā ar trim baltām svītrām.

Emocionālo stāstījumu pavada Oļega bērnības aina, kur viņš garāžu kooperatīvā nolūkojis svešu, 80. gadu ražojuma BMW 524td (E28), ko ar stiepli atmūķē un spolēdams aizbrauc.

"Mēs būsim kopā mūžīgi, Bī-eM-dabljū. Es tevi mīlu no visas sirds, bļ*ģ," romantisko stāstu jūras krastā rezumē iedomu tēls Oļegs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!