"Hyundai" jaunā "Bayon" modeļa gaitas un vizuālās kvalitātes raidījumam "Tavs Auto TV" šoreiz palīdzēs izvērtēt viešņa, kuras darbs un aizraušanās cieši saistīti ar dizainu un fotogrāfiju – un arī ar automašīnām.

Linda Rutule-Treimane jau skolas laikā zīmējusi automobiļu dizainu, studējusi arhitektūru un tad pievērsusies grafiskajam dizainam un fotomākslai, veidojot gan dažādu produktu etiķetes, plakātus, gan mūzikas albumu noformējumu. Daudz pieredzējusi darbā medijos – gan vadot tādus TV šovus kā "Dziedošās ģimenes" un "Balss pavēlnieks", gan vairākus gadus strādājot radio "SpinFM" ēterā. Joprojām "Latvijas Radio" klausītājiem zināma kā Burtu princese no lasītprieka veicināšanas raidījuma bērniem "Burtu burvis". Un vēl – jau septiņus gadus ir "Mini" automobiļu oficiālā kluba "Minimania" vadībā.

Kompaktie krosoveri Eiropā ir kļuvuši tik populāri, ka daudzi ražotāji ir nolēmuši –vajag nevis vienu, bet gan divus vai pat vēl vairāk šādu modeļu savā produktu paletē.

"Hyundai Bayon", ja palūkojas uz tā formu un izmēriem, ir mazliet garāks nekā "Kona" modelis, un, lai gan tā jumta līnija ir zemāka, salons ir ietilpīgāks. Vizuāli tas ir nedaudz konservatīvāks par saviem brāļiem, tam nav milzīgas radiatora dekoratīvās restes ar integrētiem lukturu elementiem vai futūristiska paskata spoileru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!