Daudzviet pasaulē autovadītāji un velosipēdisti ceļu satiksmē nesadzīvo kā suns ar kaķi. Arī džentelmeņu mekā Lielbritānijā būt velosipēdistam nav viegli. Kāds Londonas velosipēdists publicējis video no savas pie ķiveres piestiprinātās videokameras ar incidentu, kurā kāds "Land Rover" apvidus automobiļa vadītājs nostūma ceļa malā un rupji izlamāja.

"Land Rover Discovery" autovadītāju nokaitināja tas, ka velosipēdisti atrodas uz ceļa braucamās daļas, kamēr turpat uz trotuāra ir speciāls veloceliņš. Par upuri viņš acīmredzami izvēlējās to, kurš pat atļaujas braukt pa joslas vidu – piespieda ar automobili viņu ceļa malā, izkāpa no spēkrata un uzsāka asu vārdu pārmaiņu ar velobraucēju.

Velobraucējs taisnojās, ka vietas uz ceļa pietiek visiem un īgnais vīrs vienkārši nemākot braukt ar savu lielo "Land Rover". Savukārt autovadītājs turpināja rupjo vārdu lavīnu, cita starpā izsmejot arī velobraucēja dzelteno, pieguļošo tērpu.

Konfliktu mēģināja nomierināt arī citi garām braucošie velosipēdisti. Sižeta autors draudēja, ka sūdzēsies policijā. Un, ja var ticēt viņa aprakstam pie šī video "YouTube" vietē, tad autovadītājs rezultātā esot saņēmis sodu par sabiedriskās kārtības traucēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!