Internetā publicēts video ar Londonā notikušu "Ferrari 812 Superfast" superauto avāriju, ko iemūžinājis pats autovadītājs ar pie galvas piestiprināto "GoPro" videokameru. Itāliešu superauto vadītājs avarēja burtiski uz līdzenas vietas, mēģinot zīmēties un nespējot novaldīt 800 ZS jaudīgo spēkratu.

Kā redzams video, autovadītājs ar "Ferrari 812 Superfast" uzbrauc uz tilta Londonā, strauji nospieda akseleratora pedāli, pēc kā zaudēja kontroli pār to un ietriecās tilta barjerā. Par laimi, tobrīd blakus joslās nebija citu spēkratu, kā arī tikko bija jau pabraucis garām vienīgajam gājējam un velosipēdistam.

No trieciena pret tilta barjeru "Ferrari" izšāva autovadītāja un pasažiera drošības spilvenus, kas pasargāja pārgalvīgo autovadītāju no nopietnākām traumām.

"Ferrari 812 Superfast" debitēja 2017. gadā, un tas ir aprīkots ar 6,5 litru V12 dzinēju, kas attīsta 800 ZS un 718 Nm. No vietas līdz 100 km/h šāds itāliešu superauto paātrinās 2,9 sekundēs un maksimāli sasniedz 340 km/h. Jauns šī modeļa superauto maksā vairāk nekā 300 tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!