Automobiļu raidījuma "The Grand Tour" jaunākajā, jau trešajā sērijā, kas ēterā internetā nonāks šo piektdien, vienā no sižetiem tiks iznīcināta Džeremija Klārksona privātmāja, liecina video ieskats gaidāmā raidījuma reklāmas rullītī.

"The Grand Tour" trešajā sērijā raidījuma vadītāji – Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs – atgriezīsies mājās, t.i., Lielbritānijā, Vitbijā, jo Londonas centrā tik plašai teltij neesot bijis brīvas vietas. Jaunais raidījuma formāts paredz katru sēriju viesoties kādā citā valstī – raidījums debitēja ar pārvietojamo telti Kalifornijā, bet otrajā sērijā "The Grand Tour" nobāzējās Johannesburgā.

Kā redzams 2. decembrī gaidāmā raidījuma reklāmas video, Itālijā bijušie "TopGear" vadītāji brauks ar "Aston Martin DB11", "Rolls-Royce Dawn" un "Dodge Challenger Hellcat".

Un kā punkts uz "i" šajā raidījumā būs Klārksona privātmājas nojaukšana. Tas, ka Klārksons uzspridzinājis savu māju, medijos tika vēstīts jau septembrī. Atgādinām, ka pirmajā raidījumā, kas ēterā nonāca 18. novembrī, Klārksons zaudēja derībās – ja "McLaren P1" trasē nepārspēs "Porsche 918 Spyder" un "Ferrari LaFerrari", viņš ļaus uzspridzināt savu māju. Tie, kuri iepriekš bija jau lasījuši, ka Klārksons māju septembrī uzspridzinājis, uzreiz saprata, ka "McLaren P1" trasē ātrāks par saviem tiešajiem konkurentiem nebūs.

Skatītājiem Latvijā "The Grand Tour" oficiāli "Amazon" servisā būs pieejams no decembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!